Utazóblog

Cape Verde 2. resz

2011/01/04. - írta: Valis&Co.

Probalom folytatni, tegnap persze menetkozben behalt a net ahogy kell.. no stress

3. nap

Vagyis iden az elso... Hat sokat nem porogtunk, Ildike legalabb setalt kicsit...en labadoztam, de ezzel egyutt is soha rosszabb szilveszterunk ne legyen :-)

4. nap

Reggel homokfutas, aztan indult a szigettura. Ez az egyetlen program amire befizettunk, de mondjuk igy utolag jo dontes volt.. Szep helyeken jartunk es vicces is volt. Ez utobbi a nagyon remes csaladnak volt koszonheto, en elbol tippeltem, hogy papa milyen mezben lesz..olasz foci csapat,mondjuk Milan es es megjelent AC Milan mezben...nem kicsit rohogtunk. Amugy Petike,Jozsi es Anyus teljesen jol mukodo csalad, csak ugye a kornyezetet viselik meg kisse...annyira, hogy minden utitars kulon elnevezte oket, a legjobban az olimpikonok teccett :-))

A tura amugy kis busszal nyomta, eloszor Murdeira ahol szepek es nagyok a hullamok, aztan Palmeira, ami kikoto varos, pici es csinos. Es itt volt az egyik flash :-) vettem maszkot (nem helyi, dogon es Malibol valo, nagyon szep) hosszas es gyonyoru alkudozas utan (mindenki bevetett mindent amit tudott, de tenyleg, en meg azt is, hogy tudom honnan valo es ott mennyiert vettem ilyeneket), a fiu utanam jott a buszhoz, visszavitt a boltba, odaadta a cuccot es meg ket puszit is kaptam, a sziget masodik legszebb pasijatol...vauuuu...mar ezert megerte :-) Utana tovabb alltunk a parton Buraconaba ahol tenyleg brutalis hullmok csapnak ki a partra, szep, de veszelyes is, akit berant nem jon ki elve..neztunk helyi horgaszt aki kek pottyos, piros halakat fogott..aztan lattunk a sivatagos reszen delibabot, a fovarosat a szigetnek es ebedeltunk nagyon kiraly 4 fogasos halas menut. A vegen Salinast neztuk meg, ami egy volt vulkani krater es jelenleg is soleparlo... a sos vizben olyan furdeni mint a Holt tengerben, lebegtunk es kibeszeltuk az utitarsakkal a nagyon remes csaladot..Este olasz etterem, szuper kaja, extra buta de csinos felszolgalo lany de vigasztalodtunk ket nagyon jo fej, helyes belga kite surf-os fiu tarsasagaval :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr392560743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása