Utazóblog

India 2. resz

2010/11/28. - írta: Valis&Co.

3. nap

Hampi. Kis falu, annyira hogy a 12 fos csapat, osszesen 6 szallason lakik..Neha van aram, neha nincs. De a hely nagyon hangulatos. Folyopart, hatalmas gombolyu sziklak ossze-vissza dobalva, palmafak es rengeteg madar...Bazi nagy, XV. szazadi templom a varosban, benne a szent elefant Lakshmi, aki 22 eves kislany es szereti a banant, de a penzt meg jobban es 10 rupiaert megald, azaz rateszi az ormanyat a fejedre..A maratoni buszozas utan par oras seta a varoskaban, alvas.

4. nap

Reggel koran keles, hogy megnezzuk a helyiek es az elefant reggeli furdozeset a folyoban.. Lakshmit minden reggel alaposan lemossak, majd ujra sminkelik szines festekkel... Aztan bicikli berles es irany a vilagorokseg. Nagyon szep templomok, kiraly palota maradvanyai, a kiralyno furdoje, elefant istallo. Nem csak a romok, de a kornyezet is kiraly a hatalmas, egymasra dobalt sziklakkal. De a java meg delutan jott. A folyon kb. soroskupakszeru, nadbol keszult, teljesen kerek teknokon leereszkedes, a sziklas dombok kozott, a kovetkezo XVI. szazadi templomig. Ahol eppen Bollywoood-i filmet forgatnak...Rozsdas cuccok, brutal kifestett statisztak... Sokat nevettem. Es hogy tokeletes legyen a nap, nemi ugyeskedessel szereztunk sort a vacsorahoz. Megjegyzem a sok oranyi biciklizest es gyaloglast egesz jol birta a T. tarsasag, szoval van remeny...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr262478138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása