Utazóblog

TajKepek 10-11. Allatsagok

2010/01/06. - írta: Valis&Co.

TajKepek 10 - haziallatok

Nos a blogban mar szerepelt csotany, szunyog meg pok..ok a nem annyira kedvelt lakotarsak.. De (ahogy Papa is irta) vannak a gekkok.. vagy kacago gyikok.. voltak Laoszban is, a falon meg a plafonon. Eszik a szunyogot es estenkent hangosan nevetgelnek..

Ok a vidam szobatarsaim itt is :-)))

TajKepek 11 - halterapia

Ma bementem egy piacra es latom am hogy turistak ulnek magas barszekeken es labukat bazi nagy akvariumba logatjak...amiben halak vannak..es leeszik a turista labarol mit talalnak.. Es van aki ezert fizet.

Es persze tubifexre se kell kolteni....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr151651558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lujza7 2010.01.06. 16:20:30

Már a szúnyogok-pókok és egyéb ízeltlábúak sőt még a hüllők sem a kedveim, de ez az utolsó (TájKépek11) azért egy kicsit sok volt... :) És nem a halakra gondolok! Csempéssz be légyszi egy pár piranhát! Fotót kérek! Meni tenksz! :)
süti beállítások módosítása