Utazóblog

India 4. resz

2010/11/30. - írta: Valis&Co.

6. nap

Az indiai vasut is nagy elmeny, hasznat vettem annak, amit eddig metal koncerteken tanultam..felfertunk es rovid pankracio utan ulohelyunk is volt. Hogy meg legyen a kello gyakorlat, ezt az ejszaka meg egyszer vegigcsinaltuk az atszallasnal.

Reggelre Goa.

Nap, tenger, feher homok, palmafak, sor, este hal vacsora, sor.

7. nap

Ma elbuszoztunk megnezni nehany latnivalot. Goa portugal gyarmat volt. Eloszor az egyik portugal prominens csalad hazat neztuk meg. 450 eve kezdtek epiteni, mivel kb. fel Goa az ovek volt, volt mibol. 450 meg 300 eves gyonyoru kinai vazak, rozsa-, tikkfa stb faragott butorok, velencei csillarok, monogramos ezust... tudtak elni. 8 haloszoba, balterem, 70 fos etkezo. A tulajdonos csalad 9. generacioja lakik ott. Nem tudom kinek az anyosa, az a no aki megmutatta a hazat, de oszinten orulok, hogy nem rokonom... Meg nem dolgozta fel hogy 1961 ota vege a portugalok gyarmati uralmanak es a penzert meg kell dolgozni. 7 szolgalo van a hazban, de urino ide vagy oda, az onkentes adomanyt, amit bele tettunk a dobozba, elottunk megszamolta es szamon kerte, hogy ki nem adott.. Nagyon szimpatikus volt a modora. Aztan tovabb mentunk Old Goa-ba, ez a regi fovaros, vilagorokseg ez is. Sok templom van, sok arannyal. Mert a nepek itt keresztenyek. Nemi inkvizicios rahatasra megtertek.

Ma este szerintem megismeteljuk a tegnapi program esti reszet, mert jol sikerult :-) Aztan megprobalunk felkelni hajnali fel3-kor, hogy elerjuk a Jegmadar Legitarsasag fapados gepenek reggeli jaratat....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr972483309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása