Utazóblog

India 7. resz

2010/12/03. - írta: Valis&Co.

10. nap

Tegnap megtalaltuk a sort. A hibat ott kovettuk el, hogy enni is kertunk. Negyen. Jo oranyi varakozas utan, kihoztak 3 adag kajat, majd a pincer mondja a negyedik csajnak - fish finish. Mondjuk osszedobtuk a vacsorajat, de...

Kerala backwaters - amit nem nagyon tudnek magyaritani, tobb mint 900 km vizi ut, csatornak, folyok, tavak, kozte pici falvak, furcsa megelhetessel - palma csapolas, a nedubol illegalis palmasor erjesztes, megkostoltam persze, meg lehet inni, de nem lesz a kedvencem, kagylo gyujtes, az ehetoreszbol kaja lesz a hejat osszegyujtik, megy a meszegetobe, kokuszdio hejbol rohasztas utan a rostokbol fonnak kotelet.. Ez itt a fo attrakcio, mar ami a termeszeti szepsegeket illeti, de nem volt szerencsenk. Egesz nap borult ido, neha cseppego eso, olyan para hogy homalyosan lehetet latni..Azert lattam sok jegmadarat, gemet, kocsagot stb.. Ebed a szokasos palmafa level tanyeron. Delutan a nagy csonak helyett kis kenukban folytattuk. Talalkoztunk egy falusi asszonyokat szallito csonakkal, voltak vagy harmincan, annyira nevettek rajtunk, hogy majdnem kiestek a csonakbol :-) Amugy is vicces, hogy itt minden sapadt arcu cimlaplanynak erezheti magat, mert az indiaiak kb ugyanannyi fotot csinalnak rolunk, mint mi roluk...telefon, digitalis kamera, video, lepten nyomon megallitanak es kozben nagyon jol szorakoznak (ok is) :-)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr182490570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása