Utazóblog

India 11. resz

2010/12/11. - írta: Valis&Co.

17. nap

Kovalam. Leegetem, sutott a nap. Tenger, reggel ellenorzes mit fogtak a halaszok, ez fontos, mert ezt eszem majd este, aztan hullamokban ugral, sorozik valamint alkudozni segit utitarsainak. Itt azert meglatszott a rutin meg az evek (bar en megint nem vettem semmit)..Este bucsu vacsora, konnyes szemekkel neztem a langusztamat :-)

 

18. nap

Megkezdodott a maratoni (nekem 36 oras, a tobbieknek 41 oras mert Becsbol meg repulnek) hazautazas. Sajnos a belfoldi repjegyekkel nem csillogtatta meg szervezokepesseget az iroda... Reggel 5-kor felkelve du fel4kor voltunk Bombayben (ket belfoldi repulo ut, azzal a nem elhanyagolhato veszellyel, hogy a csomagok masfele kirandulnak mint gazdaik) es innen ejjel fel 1kor indulunk Becsbe. Mindenestre ettunk meg egyszer nagyon finomat, a tobbiek tovabb vasaroltak (elkepeszto mennyisegu cuccal mennek haza nehanyan :-) es lassan jonnek a riksak, hogy a repterre induljunk...Ha minden jol megy, holnap mar epithetek hoembert :-) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr492509193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása