Utazóblog

Cape Verde

2011/01/04. - írta: Valis&Co.

1. nap

Megerkeztunk. Nem volt ecceru. Megalltunk minden benzinkutnal tankolni, plusz ugye az utitarsak. Jott egy nagyon remes csalad...Papa mama gyerek, harman kb. 2 mazsa tulsuly, elo sulyban.. A gyerek debil, a szulok alkalmazkodtak, papa full magyar nemzeti olimpikon mezben. Szalloda gyors szobacsere utan OK, szef is lett, aztan le partra...Hat a tenger az brutal szeeeeep, homokos part, nagy hullamok es sut a nap :-) Vacsi a foteren, elo zene, mondjuk kisse bizarr a rezfuvosok altal az oromoda, de a kaja, sor hibatlan..
 
2. nap
 
Reggel futas a homokban.. Oda fele sem konnyu, de visszafele szembeszelben...ahhhh. Utana reggeli, majd le a bicsre. Estere talaltunk egy pici kreol ettermet, en langusta, Ildike bazi nagy rakok, klassz. Aztan Blu bar, egy koktel. Csak mert el kellett ernunk a szomszedban a 10 oras miset a helyi katolikus templomban. Tomve helyi nepekkel, oriasi hangulat, zene, enek..Mellettem hatalmas asszonysag, ket gyerekkel, es a csalad kutyajaval, ez utobbi rendesebben viselkedett mint a gyerekek..Ildike jobban jart, mar ami a csokoljuk meg egymast reszt illeti, mert mellette kb a sziget legjobb pasija ult :-)) Aztan Blu bar, es sok long island ice tea, rasszta dj, expatriotak, tanc, ismerkedes, meg egyebek...Ja es jott a nagyon remes csaladbol papa, unneploben, forma 1es Ferraris cuccban, Ildike mondta neki boldog ujevet, papa: Ti magyarok vagytok? Erre persze innunk kellett… Fel otkor ertem haza, kulon musor volt, hogy Ildike felebredjen es beengedjen....
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr222558814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása