Utazóblog

Cape Verde újra 1.

2011/03/20. - írta: Valis&Co.

Visszamentem.

   0.      nap

Eltelt néhány hét és újra Sal sivatagos szigetén landoltam - ezúttal Linda társaságában - természetesen jó pár óra késéssel. No stress.
És újra hatalmas flash, hogy Afrikában vagyok... tenger, hullámok, napsütés, szél.
Ugyanaz a családias pici szálloda Santa Maria központjában. Ezúttal is jó társaságban, magyar szörfös csapattal lakunk és barátkozunk. Creolban közös vacsora, hibátlan este.
 
1.      nap
Napozás a parton, az Odjo d' Agua hotel bícsén, szokásos sörrel és hozzá még mindig ugyan az a zene szól... Elmegyünk a vasárnapi misére, akkora tömeg van, hogy csak a templom ajtóban férünk el, de így is élmény. Csak akkor akadok ki, mikor egy sortba, topba öltözött kövér turista asszonyság tolakszik be, majd végig megy a középső folyosón, és képen vakuzza a papot, aki éppen az evangéliumot olvassa fel. Reménykedtem, de hiába, egy kedves honfitársunk ez a paraszt... Este a szokásos király vacsora a kedvenc olasz vendéglőben, és hogy ne kíméljük magunkat belenézünk a Turtle Shack német nyugdíjasoknak szóló műsorába.. Mondjuk ehhez azért kellett néhány rum kóla:)
 
2.      nap
Másnap futás, napozás, Linda a kötelező szigettúrára megy, aztán felfedezzük a központtól keletre levő bícseket is. Fagyizás szörfös barátainkkal, aztán este még Blu bár, szinte törzshely. És persze a már ismerős angol expatrióták. Persze találkozom A.val, aki nagyon örül, viszont így én éjszaka nem alszom semmit…
 
     3.-4. nap
Napozni átköltözünk szörfös csapathoz, akiknek Angulo-nál van a bázisa, játszunk a babakutyákkal, nézzük a szörfösöket és jól érezzük magunkat. Esténként Linda kénytelen velem a TamTam bárban borozni, amíg én megnézem a keddi és szerdai BL meccseket. És örültünk, hogy a besurranó tolvaj a szállodában most nem minket tisztelt meg…
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maganyosbolyongo.blog.hu/api/trackback/id/tr463114281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása